Algemene voorwaarden

CdB is opgericht in 1998.In 2019 is CDB overgegaan in CDB EHBO v.o.f
KvK-nummer: 73560995
BTW-nummer: NL859578021.B.01 (CDB) de stichting is niet BTW plichtig en heeft geen btw nummer
Het bedrijf is erkend door Het Oranje Kruis

Indien u zich hebt ingeschreven voor een cursus, krijgt u een info over de betaling van de factuur via de mail. De cursus dient u voor aanvang te betalen per bank of contant voor aanvang van de les.
U krijgt een nota voor aanvang van de les welke u in kunt leveren bij de zorgverzekering.

Mijn bankrekening staat in de cursusinfo. U kunt ook contant voor aanvang van de les betalen.

Opgave verplicht tot betalen.
Blijft u weg met of zonder bericht, dan houden wij u aan uw betalingsverplichting.
Bent u ingeschreven voor een cursus en zijn er dringende redenen waardoor u de cursus niet bij kunt wonen, dan kunt u in overleg met ons zoeken naar een oplossing. Mocht u zich echter niet afmelden of niet verschijnen op de cursus, dan krijgt u een berichtje met een factuur. Het is soms mogelijk andere afspraken te maken. Neemt u geen contact op met ons, dan verwachten wij binnen 14 dagen het cursusgeld op genoemde rekening te ontvangen.
Als u in betalings gebreke blijft, wordt er op dag 15 een incassoprocedure in gang gezet. De kosten die deze incasso met zich mee brengen zijn geheel voor uw rekening.


Diploma's worden alleen uitgegeven als de cursus volledig is gevolgd en het cursusgeld ontvangen is. U bent zelf verantwoordelijk voor uw diploma en wij zijn niet aansprakelijk voor kosten als het diploma verloopt.

Het diploma wordt uitgeschreven op de gegevens die u ons verstrekt, wanneer deze gegevens onjuist blijken te zijn dient u zelf de kosten te betalen die nodig zijn voor een ander diploma. U kunt uw gegevens altijd controleren door te klikken op Mijn gegevens (alleen voor ingelogde cursisten).
Tijdens de cursusdag is het mogelijk uw gegevens op correctheid te controleren. Hier kunt u altijd om verzoeken.


Voor het uitgeven van de diploma's zijn wij geheel afhankelijk van Het Oranje Kruis en de verzending via de postinstelling. Wij zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor de wachttermijn van Het Oranje Kruis en vertragingen bij de postinstelling.
Mocht een diploma zoek raken bij de post, dan vragen wij een nieuw exemplaar aan bij Het Oranje Kruis. Alleen de kosten en de verzending van het nieuwe diploma zijn voor onze rekening.

U bent zelf aansprakelijk voor het toebrengen van schade aan goederen en eigendommen van derden.
Wij zijn niet aansprakelijk voor de schade bij verlies of diefstal van uw goederen tijdens de les.


U heeft zich geregistreerd op de site. Deze gegevens worden doorgegeven aan Het Oranje Kruis. Het is anders niet mogelijk een diploma te ontvangen.